Köszöntő

Kedves látogató!

Engedje meg, hogy sok szeretettel köszöntsem honlapunkon, amely a TÁMOP-5.3.3-11/2-2011-0010 azonosítószámú, „Tágas városom kis lakásra cserélem” Hajléktalanok önálló lakhatásának elősegítése, munkaerő-piaci integrációjának megalapozása című projekt eddigi és aktuális fejleményeiről nyújt minden kedves szakembernek és érdeklődőnek segítséget abban, hogy folyamatosan figyelemmel lehessen kísérni a projekt során elvégzett munkánkat, és célkitűzéseink alakulását Győrben, illetőleg Mosonmagyaróváron.

A projekt futamideje 18 hónap, projektünk kezdő dátuma 2012. szeptember 1., záró dátuma 2014. február 28.

Terveink, vállalásaink teljesülése esetén, Győrben, illetőleg Mosonmagyaróváron a projekt által elért, a hajléktalan (rész) célcsoportra kifejtett integrációs hatásként a többségi társadalom számára is érezhetően csökken majd a városban jelenleg 450-500 nyilvántartott hajléktalan populáció.

A tartalmas információszerzés reményében kívánok sikeres böngészést oldalunkon!

Üdvözlettel:

Sütő Szabolcs
 projektvezető

Tovább

A projekt előzményei és célkitűzéseinek rövid bemutatása

I. A projekt előzményei, és célkitűzéseinek rövid bemutatása

Projektünk célja, konzorciális partnerségben együttműködve Győr és Mosonmagyaróvár város közterületein és intézményi keretein belül élő hajléktalan személyek lakhatási szubvencionálása, az egyéni és csoportos szociális munka módszereinek alkalmazásával.

A lakhatás biztosítása és a párhuzamosan zajló humán-szolgáltatások együttes hatásaként elérni kívánt célunk, hogy rövid és hosszútávon tartós fizikai és mentális állapotjavulást érjünk el projektbe bevont személyek esetében.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg, hármas konzorciumi formában. A pályázat során elnyert, allokálásra felhasználható forrás mindösszesen: 97.096.482.-Ft.

Tovább

Tágas városom kis lakásra cserélem II.

LEM2

Legfrissebb híreink

Zárórendezvény 2014. 02. 18.

2014. február 26-án szerdán 9:30-as kezdettel tartja a „Tágas városom kis lakásra cserélem projekt záró-rendezvényét a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban.

A rendezvényen részt vevők átfogó képet kaphatnak az elmúlt 18 hónap eredményeiről, valamint a várható pályázati lehetőségekről is.

Időpont: 2014.02.26.

9:30-12:30

Helyszín: Bridge Hallgatói és Oktatói Klub

9026 Győr Kálóczy tér 6.

Sajtóközlemény

http://palyazat.gov.hu/event/945655

Szükségletfelmérés 2. 2013.01.31

2013. január 31.

Elkészült a „Tágas városom kis lakásra cserélem" projekt szükségletfelmérése a győri hajléktalanok körében.

„A kutatás célja a győri Hajléktalanokat Segítő Szolgálat által megvalósuló Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretei között elnyert TÁMOP-5.3.3-11/2-2011-0010 azonosítószámú, „Az utcán élő hajléktalan személyek társadalmi visszailleszkedésének, foglalkoztathatóságának elősegítése, sikeres munkaerő-piaci integrációjának megalapozása" című projekthez kapcsolódó résztvevők szükségleteinek, kompetenciáinak, motivációs ténye-zőinek átfogó kérdőíves felmérése."

Szükségletfelmérés letöltése

Szükségletfelmérés 1. 2013.01.31

„A győri Széchenyi István Egyetem Petz Lajos Egészségügyi és Szociális Intézetének Szociális Munka Tanszéke a Hajléktalanokat Segítő Szolgálat "Tágas városom kis lakásra cserélném" című TÁMOP – 5.3.3-11/2 pályázatának keretei között a következő hónapokban felméri a győri hajléktalan emberek szükségleteit."

http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/hajlektalanok_helyzetet_merik_fel_gyorben/2306384/

Szükségletfelmérés letöltése